Hjørdis Thomsen -

Godt nyttår

 • 07.01.2014kl.19:58
 • Kategori: hverdag
 • kommentarer: (3 )

Hei, og godt nyttår! Bedre sent enn aldri, hæ? Etter et veldig opp og ned 2013 er jeg mer enn klar til et forhåpentlighvis mye bedre 2014! Det nye året startet med et spark (de fleste skjønner hva jeg mener, hahaha) og jeg har allerede opplevd litt av hvert. Igår startet jeg tilogmed og spise sunt, og håper at jeg kan holde meg til det fremover siden jeg baaare spiser usunn mat. Jeg har klart meg både idag og igår, og skal også begynne og trene så nå går det oppover altså, problemet er om jeg klarer og holde meg unna sjokolade, chips og pepsi max i ukedagene... 
Torsdag forrige uke startet vi på skolen igjen og det var ikke så tungt som jeg trodde det kom til å bli heldighvis. Nå teller jeg ned til vinterferie, klassetur til Spania, Miley Cyrus konsert osv, så dette blir bra!
Her er noen bilder fra den siste uken.


Hvordan har deres første uke i 2014 vert?

Dato.07.01.2014 klokken.19:58 Kategori: hverdag Kommentarer: 3

lille julaften

 • 23.12.2013kl.17:53
 • Kategori: hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Spørsmålsrunden HER
Hei! På fredag fikk vi endelig juleferie. Skoledagen gikk relativt fort siden vi spilte mimeleken i 2 timer og hadde juleavsluttning med forskjellige innslag fra noen av klassene og spiste grøt! Etter skolen dro jeg til Bergen sammen med Hanne for å hjelpe til med og kjøpe litt julegaver, men jeg dro hjem litt tidlig så vi fikk bare kjøpt 1 gave før jeg dro men det var en koselig liten tur! Senere på kvelden dro jeg og Mona til Kenneth og etter en liten stund bestemte vi oss for å kjøre inn til Frida og Helen så satt vi der og koste oss før jeg overnattet hos Mona. På lørdag satt jeg hjemme og slappet av, så jeg dro til Kenneth igjen sammen med Mona og vi lekte oss litt med mikrofonen før vi dro en tur til Regine. Igår gjorde jeg ingenting og idag har jeg hjelpt mamma med litt julekaker og akkurat nå er eldste broren min og nevøen min fra kommet på besøk fra Stord for å hente og levere julegaver. 

♥ Jeg håper dere alle har en super lillejulaften og får en kjempefin julefeiring imorgen! ♥

Dato.23.12.2013 klokken.17:53 Kategori: hverdag Kommentarer: 0

Mest travle tiden i året

 • 18.12.2013kl.22:57
 • Kategori: hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Hei! Beklager for lite oppdateringer, men vi har utrolig mange prøver på skolen og mye å gjøre ellers. Jeg er heldighvis ferdig å handle alle julegavene og det er deilig å få unnagjort! Idag har jeg vert i Bergen på et intervju med koselig jente fra en utvekslingsorganisasjon, tror det gikk veldig bra! Imorgen har vi tentamen i norsk, og på fredag får vi endelig juleferie. Ser virkelig frem til en ferie nå, siden hele høsten har vert ganske kjip. Høsten i seg selv er en kjedelig tid, synes jeg. Uansett, nå er det bare 6 dager igjen til julaften og i år skal jeg feire med alle søskene mine og mamma. Håper det blir en koselig jul som alltid, siden jeg kanskje ikke er hjemme med min egen familie neste år! 
Jeg vil også minne om spørsmålsrunden som jeg håper og få svart på til helgen, men da må det komme flere spørsmål! Trykk her for å komme til spørsmålsrunden.
Dato.18.12.2013 klokken.22:57 Kategori: hverdag Kommentarer: 0

Miley Cyrus kommer til Norge

 • 11.12.2013kl.16:33
 • Kategori: hverdag
 • kommentarer: (2 )

> SPØRSMÅLSRUNDEN HER <
Som de fleste sikkert allerede har fått med seg, kommer twerk-jenta Miley til Norge 28.Mai. Jeg ble såå glad da jeg hørte det! Jeg har vert stor fan av Miley siden "Hannah Montana" kom på TV og jeg bryr meg ikke om hvordan hun har forandret seg. Hun er ingen andre enn seg selv og jeg er stolt over at hun turte å gå fra "søte snille Miley" til "råe twerking Miley". Hun er drit kul!!! 
Idag var det forsalg (vanlig salg på fredag) og søstrene mine satt hjemme og fikk heldighvis 4 Golden Circle billetter!! En til dem, en til meg og en til Mona. Gjett om vi gleder oss!!!

Skal du på konsert?

Dato.11.12.2013 klokken.16:33 Kategori: hverdag Kommentarer: 2

#spotifyaudition

 • 08.12.2013kl.13:08
 • Kategori: hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Hei! Tenkte å hjelpe Mona litt her. Hun er med i en konkurranse der hun kan vinne en suuperstor premie! Premien er å være med Cir.Cuz og spille inn den nye sangen "Symfoni". Versjonen de liker best vinner, men det teller også på "likes", så det hadde vert fint om dere trykka dere inn på monahaus på instagram og like sangvideoen hennes!

 
#spotifyaudition

Dato.08.12.2013 klokken.13:08 Kategori: hverdag Kommentarer: 0

winter wonderland

 • 06.12.2013kl.14:25
 • Kategori: hverdag
 • kommentarer: (4 )

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SPØRSMÅLSRUNDENHeisann! Været på vestlandet har vert helt sinnsykt både igår og idag. Igårkveld begynte det å snø, så idag var trafikken helt grusom. Den vanlige bussruten min tar vanlighvis ca 40 minutter, men idag tok den rundt 1 time og 30 minutter pga en buss som sperret veien for den hadde sklidd ned i grøfta, og vi kom oss ikke forbi den med bussen vi satt i. Vi måtte rygge opp i rundkjøringen og kjøre hele veien rundt! Mistet 40 minutter av engelsktimen, uff...

Anyways! Nå har snøen lagt seg fint på bakken og jeg synes det er sååå fint! Vinteren er den beste tiden jeg vet om, selv om jeg haaater kulden. 

(stygt bilde men anyways, hehehe)

Dato.06.12.2013 klokken.14:25 Kategori: hverdag Kommentarer: 4

1.desember & 1. Adventsdag

 • 01.12.2013kl.22:24
 • Kategori: hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )

Spørsmålsrunden HER <- direktelink


Hei dere! I skrivende stund sitter jeg plantet i sengen min klar til å legge meg (wow tidlig!). Idag har dagen gått i å rydde litt i klesskapet, vi har støvsugd og ryddet huset og nå er det røde duker , lys og nisser på bordene og fine julestjerner i vinduet så nå kommer julestemningen snikende på plass!
Hvert år har jeg et veddemål med meg selv om å ikke spise eller drikke noe som har med jul å gjøre før 1. Desember, så dere kan vel gjette hvem som har spist på seg 10kilo av mandariner, pepperkaker osv idag?! Jeeeeg.

Igår var jeg ute hos Kenneth sammen med Mona og Olav, tok ikke lange stunden før vi dro til Storebø for å skjekke livet der borte. Var på en liten hjemmefest og ble kjent med noen få! Veldig koselig.

Ha en fortsatt fin kveld, dere som ikke legger dere enda. God natt!

Dato.01.12.2013 klokken.22:24 Kategori: hverdag Kommentarer: 0

Spørsmålsrunde

 • 01.12.2013kl.11:47
 • Kategori: hverdag
 • kommentarer: (7 )

Hei! Siden det er en goood stund siden jeg blogget sist, er det mye nytt så jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde! Da er det bare og spørre i vei, men jeg svarer ikke på ting som blir for grovt så det er ikke vits å bruke tid på slike spørsmål :)


meg og fineste >Mona<

Dato.01.12.2013 klokken.11:47 Kategori: hverdag Kommentarer: 7

ønskeliste 2013

 • 28.11.2013kl.22:59
 • Kategori: hverdag
 • Kommentarer: ( 0 )


♦ Gensere fra Nelly her og her

♦ Skinnjakke fra Nelly her

♦ iPhone deksler (som kanskje er selvlagde på f.eks nfoto?)

♦ Lave Uggs (lysbeige)

♦ Perle kleshengere fra Áhlens

♦ Klesstativ fra ikea

♦ Avlangt speil

♦ BH med diamanter her

♦ Ull gensere (store)

♦ (FINE!!!) Haremsbukser med svart og hvit print

♦ Printed leggings (julemønster if u know what I mean)

♦ Penger hihihi

♦ Konsertbilletter til Gavin DeGraw

♦ Dr Denim high waist bukser (svart)

♦ Gavekort fra Bikbok, Only osv.

... kan bli oppdatert ...

Hva ønsker du deg til jul?

Dato.28.11.2013 klokken.22:59 Kategori: hverdag Kommentarer: 0

Jeg starter å blogge igjen

 • 27.11.2013kl.08:37
 • Kategori: hverdag
 • kommentarer: (4 )

Hei!
Etter en lang lang pause fra bloggingen og etter mye om og men har jeg bestemt meg for å starte igjen nå. Jeg kommer nok ikke til å blogge hver dag siden jeg ikke har et veldig interessant liv (haha) så jeg blogger når jeg har noe å skrive om. For å få igang bloggen kan dere gjerne legge igjen en kommentar om hva dere vil lese om!

 

Dato.27.11.2013 klokken.08:37 Kategori: hverdag Kommentarer: 4
Hjørdis

16 Austevoll

Hallo! Jeg er en jente på 15 år og bor på en liten øy som heter Austevoll. På bloggen min vil du finne outfits, bilder, hverdags og inspirasjons innlegg :)


DesignIna Anjutahits