Mest travle tiden i året (Hjørdis Thomsen)

Mest travle tiden i året

  • 18.12.2013kl.22:57
  • Kategori: hverdag
  • Kommentarer: ( 0 )

Hei! Beklager for lite oppdateringer, men vi har utrolig mange prøver på skolen og mye å gjøre ellers. Jeg er heldighvis ferdig å handle alle julegavene og det er deilig å få unnagjort! Idag har jeg vert i Bergen på et intervju med koselig jente fra en utvekslingsorganisasjon, tror det gikk veldig bra! Imorgen har vi tentamen i norsk, og på fredag får vi endelig juleferie. Ser virkelig frem til en ferie nå, siden hele høsten har vert ganske kjip. Høsten i seg selv er en kjedelig tid, synes jeg. Uansett, nå er det bare 6 dager igjen til julaften og i år skal jeg feire med alle søskene mine og mamma. Håper det blir en koselig jul som alltid, siden jeg kanskje ikke er hjemme med min egen familie neste år! 
Jeg vil også minne om spørsmålsrunden som jeg håper og få svart på til helgen, men da må det komme flere spørsmål! Trykk her for å komme til spørsmålsrunden.
Dato.18.12.2013 klokken.22:57 Kategori: hverdag Kommentarer: 0Hjørdis

16 Austevoll

Hallo! Jeg er en jente på 15 år og bor på en liten øy som heter Austevoll. På bloggen min vil du finne outfits, bilder, hverdags og inspirasjons innlegg :)


DesignIna Anjuta


hits